Att Köpa valp

Att köpa valp!

Vill du köpa valp ifrån oss så kan du mejla eller ringa och berätta lite om dig själv och hur din vardag ser ut. Vi har inte tänkt oss något kösystem men vi skriver upp dem som är intresserade och har vi haft kontakt under en längre tid så går dem före. 
Vi kräver att du är väl påläst om rasen och är insatt i de sjukdomar som finns. ser helst att du har tidigare erfarenhet av hund. 


Du som köper en valp av mig måste vara 18 år fyllda. är ni en familj skall alla vara överens. Ni skall ha en stabil vardag och god ekonomi, det är en dyr ras att köpa och det kan bli dyrt även att äga en. spelar ingen roll om du är ensam, lever sambo eller har familj med barn. Bullterrier passar alla och är en perfekt familjehund. däremot så passar inte alla för bullterrier,
Vet du med dig om att du vill träna/tävla lydnad, rallylydnad ev freestyle eller algility, då kanske du skall se dig om efter en annan ras, sen finns det undantag inom bullterrier med men det är på en skojnivå tills dem tröttnar. 
Bullterrier är otroligt duktiga med sin nos och arbetar gärna med den, spår, nosework ex. 

När du väl bestämt dig för att köpa en valp från mig, bestämmer vi träff här hemma. vi sitter ner och pratar och jag kommer ställa en del frågor, jag vill självklart veta hur valpens planer för framtiden ser ut och vad ni har för ambitioner. jag kräver inte att ni skall vara utställningsintresserade, däremot skulle jag som uppfödare vilja låna med mig valpen/hunden på en utställning för meritering någon gång, detta för att jag skall kunna utvärdera min avel.

Ni får aldrig med er valpen hem samma dag som ni tittar på den. 
Ni är välkomna att besöka oss under tiden valpen är här och vi får en chans att bygga upp en relation, vi vill ha ett gott samarbete under hundens livslängd, vi vill följa och se hur den utvecklas. vill kunna finnas där som stöd och kunna ge råd för våra valpköpare och ha en god kommunikation. 

vi behåller vår rätt att neka valpköpare valp om vi inte anser att det är lämpligt, för just den valpen. Man kan ha önskemål om färg, personlighet, teckning, kön osv. Vi kommer göra så gott jag kan, men vi är den som väljer hem åt våra valpar. finns inte det du önskar så får man avstå den gången och ev vänta tills nästa kull. 
vi kommer också neka ett köp om det inte känns rätt för oss.
alla parter måste vara överens för ett så bra samarbete som möjligt.

vi vill att ni tänker både en och två gånger innan ni bokar en valp. Bullterrier har en förmåga att kunna bli både 11 - 15 år. 
har jag tid nu? har jag tid om 8 - 9 år.. 

För er som köper en Bullterrier, ni kommer få en fantastisk rolig vardag och en livskamrat som älskar er ovillkorligt. 

Det är fritt fram att kontakta mig vid frågor och funderingar. 

All försäljning av valp sker enligt skk´s regler och valpen får inte flytta innan 8 veckors ålder. 


När du köper en valp från oss är valpen: 
- Registrerad i skk och innehar stamtavla. 
- Försäkrad i Agria och innehar även 3 års dolda fel.
- Veterinär Besiktigad 
- Chippad och vaccinerad

                              -  Pass

- Avmaskad 

                                      - BAER - Testad (Vit valp)
                                           - SKK köpeavtal och ägarregistrering Du får med: 
- Valp paket (Foder, information om din valp, filt som luktar mamma och lite smått och gott)
- 1 års medlemskap i Svenska Bullterrierklubben.
- support under hela hundens livslängd.